Vel gjennomført!

17 februar var årets lokalmønstring arrangert på kulturskolen med et ungt, entusiastisk og tallrikt publikum til stede. Årets lokalmønstring hadde mange flinke deltakere som hver på sin måte bidrog til at mønstringa ble komplett.

 

 

 

13 ungdommer i alderen 12 til 17 år deltok med ulike innslag. På scenen var det 6 innslag, det startet med sanginnslagene. Aurora Olsen og Lene-Mari Nilssen var først i ilden med sang å pianospill, deretter var Atle Lien med sang og til sist sang og spilte Karine Norbye. Så entret dansegruppa "Black`n white zombies" scenen, gruppa besto av Maria Kristiansen, Marianne Berg, Stina Rollmoen, Lasse N Olsen og Cathrine Jørgensen. Og til sist ble en musicalsang dramatisert av Silje Sæbø og Wenche Mulstad. Sceneinnslagene var styrt av deltaker - teknikker Håkon Nygård, som hadde full kontroll på lyd, lys og musikk. I tillegg til det som skjedde på scenen, var det også en utstilling av 5 fotografier. Majja Eriksen deltok med 2 bilder og Håkon Nygård deltok med 3 bilder.

Juryen, som besto av Viggo Antonsen, Mona D Markussen og Gulli Ovesen satte seg sporenstreks ned for å sammenholde inntrykkene sine til en felles tilbakemelding til alle deltakerne. Når juryen trakk seg tilbake, var det salg av pizza, kaker, brus og kaffe av Lavangen skolemusikk.

Atle Lien

 

 

Aurora Olsen og Lene-Mari Nilssen

 

Karine Norbye

 

Dansegruppe

 

Silje Sæbø og Wenche Mulstad

Håkon Nygård

Håkon Nygårds bilde "Chrystanthemum"

Majja Eriksen forteller om sine bilder "Rosinbølger og Morning after dark"

Publikum

Vinner av gavekort fra Coop Wenche Mulstad

De som går videre utropes

 

De som skal representere Lavangen på fylkesmønstringa ble:

Totalt 8 overraskende, veldig fornøyde ungdommer skal sendes fra Lavangen til fylkesmønstringen på Finnsnes 23-25 april.